Terijoki - Talvitapahtuma 23.2.2003

Terijoki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.......................

 

 

 

 

Terijokelaisten talvitapahtuman Mäntsälän Keravanjärvellä

sunnuntaina 23.2.2003

  

Ohjelm

10.00   Tervetuloa, päivän tapahtumien ja ohjelman esittely 

12.00   Esitelmä: Terijoen historiaa

13.00   Lounas

15.15   Tulevan toiminnan esittelyä

16.00   Kahvi ja tilaisuuden päättäminen

Tilaisuus on maksuton. Lounaasta ja kahvista peritään omakustannushinta.

Tapahtuma järjestetään Keravanjärven Leirikeskuksessa Mäntsälässä. Ajo-ohje omalla autolla tuleville löytyy alla olevasta linkistä.

 Leirikeskuksessa  on loistavat ulkoilumahdollisuudet ja siellä on mahdollisuus mm. makkaran paistoon. Grilli on kuumana koko päivän. Muista ottaa omat makkarat mukaan.

Päivän aikana on muun ohjelman lisäksi tilaisuus tutustua Terijoki-Seuran valokuvakokoelmaan ja Teri-säätiön historialliseen asiakirja-arkistoon. Nähtävillä mm. Valto Salmelan suuri Terijoki-aiheinen lehtileikekokoelma sekä Ester Kähösen Entinen Terijoki kylämuistoja – kirjan lähdeaineistoa.

Terijoki-Seuralla on laaja ja historiallisesti merkittävä kokoelma suomalaisen Terijoen valokuvia. Kokoelma kaipaa kuitenkin jatkuvasti täydentämistä. Osallistu Terijoen historian säilyttämiseen ja tuo vanhat valokuvasi varmaan talteen Seuran arkistoon. Seura säilyttää kuvasi siten, että ne ovat tulevaisuudessakin sukusi nähtävissä.

Terijoki-Seura järjestää tapahtumaan kuljetuksen. Linja-auto lähtee Helsingistä Rautatietorilta ravintola Fennian edestä kello 8.30. Reitti kulkee Helsinki - Käpylä - Hyrylä - Järvenpään linja-autoasema (kello 9.15) - Kellokoski - Keravanjärvi.

Kuljetuksesta peritään Helsingistä lähteviltä 22 euroa, joka pitää sisällään kuljetuksen, lounaan sekä kahvin ja muun ohjelman. Ilmoittautumiset 16.2.2003 mennessä Marjatta Norilolle puh. 09-728 6016 tai Vera Nevapurolle puh. 09-241 3685. Ilmoittautumisen yhteydessä on ehdottomasti kerrottava mistä nousee mukaan kuljetukseen.

Ajo-ohje Leiriniemen leirikeskukseen


 

 


Terijoki