6.10.2001

 

 

Päivälliset
Terijoen Seurahuoneen malliin
 

Viime syksynä suuren suosion saavuttaneet perinnepäivälliset uusitaan. Nyt yhteiselle aterialle kokoonnutaan Puotilan kartanoravintolaan Itä-Helsinkiin. Ajankohta on lauantai 6. lokakuuta klo 15-18.

 Alkuperäinen Terijoen Seurahuone sijaitsi Keskikylässä, ja siinähän oli ravintolan lisäksi myös hotelli.  Talossa tanssittiin ja näyteltiin, sinne kokoonnuttiin isänmaallisiin tilaisuuksiin, ja Seurahuoneen puiston läheisyydessä pidettiin ne kaikkein parhaat kesäjuhlat. Seurahuone oli varsinkin terijokelaisten yhdistysten suosima juhlapaikka, joten näin voimme terjokkoisina jatkaa sen perinnettä. 

Tämänkertaiseen päivällistilaisuuteen sisältyy jälleen ruokailun ja rattoisan seurustelun ohella myös ohjelmaa tuttuun iltamatyyliin. Ja kuka otti kesän kotiseutumatkalla valokuvia, tuokoon ne mukanaan, niin verestetään hauskoja muistoja.  

Osanottomaksulla mk 175 hengeltä saa ohjelman lisäksi kolmen ruokalajin päivällisen alkujuomineen. Ilmoittautua voi Tuovi Pajulle,
puh. 09-38 55 992. Häneltä saa myös  lisätietoja. Mukaan mahtuu 60 henkeä, ja ilmoittautuminen on sitova. - Kertokaa ilmoittautumisen yhteydessä, syöttekö mieluummin lihaa vai kalaa. 

Puotilan kartanon osoite on Puotilantie 5-7, ja paikan löytää kartalta Puotilan Rantakartanontien läheisyydestä. Julkisia liikennevälineitä käyttävät voivat tulla perille Itäkeskuksesta laiturista 28 bussilla numero 91 (Puotilantien pysäkki, Klaavuntien puolella) tai metrolla Puotilan asemalle, josta on vajaan kilometrin kävelymatka. 

"Yksin ruualla rumempi, muiden kanssa kaunihimpi." Tavataan siis Terijoki-päivällisillä 6.10. 

Tervetuloa! 

Ruokailun ohessa katselemme kesämatkan valokuvasatoa,

ja muutakin ohjelmaa on tarjolla.

Osoitelähde: Kesän 2001 Terijoen matkan osallistujaluettelo.